Daxis-ICT is een specialist op het gebied van ICT voor fysiotherapiepraktijken. We hebben veel van deze praktijken als klant en daardoor weten wij wat de behoefte is van deze branch. Door onze kennis ontzorgen wij jou praktijk. We hebben veel ervaring met Intramed, Uzi passen en Vecoza certifcaten en Parabench.

Kostenbesparing en kwaliteitsverbetering; in de zorg is men daar continu naar op zoek. Met de komst van nieuwe technologieën wordt daar steeds vaker ICT voor ingezet, bijvoorbeeld voor de behandeling van patiënten. In de toekomst zullen we meer en meer afhankelijk worden van slimme oplossingen, wat vraagt om de nodige expertise om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen. Tegenwoordig krijgt de zorg steeds meer te maken met ICT.

Alles moet digitaal opgeslagen worden waarbij beveiliging erg belangrijk is. Elke zorg instelling heeft te maken met patiëntgegevens, specifieke software programma’s. Wij denken mee en bieden beveiligde oplossingen. We bieden de diensten aan voor fysiotherapiepraktijken, we zeggen niet voor niets dat we er zijn om je te ontzorgen. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Zorg