Daxis-ICT is een dynamisch bedrijf  in handen van mensen met passie voor ICT. Wij onderhouden onze eigen datacenter in Deventer en Enschede, die een onderdeel vormen van het World Wide Web en die worden beheerd door onze eigen mensen.

Wij willen graag dat jouw ICT omgeving veilig is, altijd up-to-date en zo efficiënt mogelijk is ingericht, om dit te realiseren is onze specialiteit. Onze werkzaamheden richten zich op het ontzorgen van de ICT afdeling bij een klant, daar houden wij ons met veel enthousiasme mee bezig. We ondersteunen waar nodig, zorgen voor het onderhoud en werken ook in de cloud, waardoor u prima uw eigen werk kan doen.

Wij hebben kennis van de branche, van de organisaties, de mensen en de processen. 

Daarnaast hebben wij een telefonisch support van 08:30 tot 17:00 uur. Geen wachtrijen maar direct contact. Daardoor kunnen wij u snel helpen indien u ergens tegenaan loopt.

WIE IS WIE

even voorstellen

Michael Broeknellis

Directeur / Engineer
Michael heeft in december 2017 Daxis overgenomen, zelf heeft hij er in de jaren 90 ervaring opgedaan. ICT is waar zijn interesse ligt, toen de mogelijkheid van overname in beeld kwam, twijfelde hij geen moment. Daxis-ICT 2.0, hij is er voor de klant!

Remko Hattink

Engineer/ ICT Consultant
Remko is begonnen als stagiair bij Daxis en werkte onder de vorige eigenaar met veel plezier binnen het bedrijf. Hij is meegegaan met Daxis-ICT en is mede verantwoordelijk voor de helpdesk en het ontzorgen van de ICT afdeling binnen de bedrijven.

Marion Broeknellis

Administratie
Marion werkt sinds maart 2018 parttime op de afdeling administratie. Ze doet daarnaast verschillende andere taken zoals het onderhouden van de website en de social media, opstelllen van contracten en aanspreekpunt voor de klanten.

Marco Boeren

Sales
Marco is eigenaar van Entrada Security en zal zich voornamelijk bezig houden met sales. Hij richt zich op toegangscontrole systemen en Cloud oplossingen.