Kostenbesparing en kwaliteitsverbetering; in de zorg is men daar continu naar op zoek. Met de komst van nieuwe technologieën wordt daar steeds vaker ICT voor ingezet, bijvoorbeeld voor de behandeling van patiënten. In de toekomst zullen we meer en meer afhankelijk worden van slimme oplossingen, wat vraagt om de nodige expertise om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen. 
Tegenwoordig krijgt de zorg steeds meer te maken met ICT. Alles moet digitaal opgeslagen worden waarbij beveiliging erg belangrijk is. Elke zorg instelling heeft te maken met patiënten gegevens en specifieke software programma’s. Wij denken mee en bieden beveiligde oplossingen. We zeggen niet voor niets dat we je kunnen ontzorgen. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. 
Tandartspraktijken hebben te maken met patiënt gegevens, opslaan van data zoals röntgen foto’s en werken met specifieke software programma’s. We hebben ervaring met Exquise, DBSWIN, Novadent en met Uzi-pas en Vecozoz certificaten. We ondersteunen en onderhouden bestaande ICT omgevingen maar hebben ook ervaring met het inrichten van een nieuwe praktijk. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

Zorg